Blijf op de hoogte van alles wat wij u graag willen laten zien.

Eindmusical 2023 Libelles fotoboek.

De laatste week voor de zomervakantie stond o.a. in het teken van het afscheid nemen van onze groep 8. Hier hoorde uiteraard ook een eindmusical bij: 'Paniek in de snoepfabriek'. We hebben genoten. Hierbij een foto impressie.

Schoolreis midden en bovenbouw 4 juli 2023

Schoolreis midden en bovenbouw 4 juli 2023

Op dinsdag 4 juli was het tijd voor de jaarlijkse schoolreis. De midden en bovenbouwunit zijn naar Adventure in Assen geweest. Wat hebben we een fantastische en sportieve dag gehad!.  Hierbij de foto's.

Schoolreis onderbouw 4 juli 2023

Schoolreis onderbouw 4 juli 2023

Op dinsdag 4 juli was het tijd voor de jaarlijkse schoolreis. De onderbouwunit is naar De Naturij in Drachten geweest. Wat hebben we een fantastische leuke dag gehad!. Ouders bedankt voor het rijden! Hierbij de foto's. 

Survival 2023

Survival 2023

Op vrijdag 2 juni was het weer tijd voor de jaarlijkse survival in De Knipe. De leerjaren 5 t/m 8 hebben meegedaan. Wederom een fatastische editie van dit geweldige evenement. Hartelijk dank aan de ouders die de groepejes hebben begeleid. Zonder jullie inzet was dit...

Blote voetenpad 2023- Juffendag

Blote voetenpad 2023- Juffendag

Op woensdag 17 mei hebben wij de juffen en meesterdag gevierd op het blote voetenpad in Opende. Wat was het een grandioze belevenis. We hebben heerlijk gewandeld en zijn lekker nat en vies geworden. Hartelijk dank aan alle ouders die dit door hun inzet mogelijk hebben...

Foto’s Sinterklaas

Maandag 5 december 2022 was Sinterklaas met zijn Pieten op bezoek bij ons op school.  In de onderbouw- en middenbouwunit heeft Sint een bezoek gebracht aan alle kinderen. De kinderen hadden van alles voor Sint en zijn gevolg ingestudeerd en we hebben allemaal genoten....

Schoolreis midden en bovenbouw unit

Schoolreis midden en bovenbouw unit

Op woensdag 28 juni zijn de rupsen, vlinders, kikkers en libelles naar Hellendoorn geweest. Het was een prachtige zonovergoten dag en wat hebben we genoten van het park en het water. Hierbij een aantal foto's. 

Schoolreis unit onderbouw

Schoolreis unit onderbouw

Op woensdag 27 juni zijn de Dasse, Vossen en Eekhoorn op schoolreis geweest. Wat hebben we een fantastische dag gehad. Wij zijn naar Sanjes Safaris in Feanwalden geweest.